El cigró més exòtic.

Ingredients per unes 20 unitats:
 • 250 grams de cigrons cuits.
 • 1 ceba mitjana.
 • 1 gra d’all.
 • Julivert.
 • Pessic de comí en gra o mòlt.
 • Pessic de canyella en pols.
 • Pessic de bitxo sec picant.
 • 1 cullerada de pebre vermell picant.
 • 1 cullerada de pebre negre.
 • 3 cullerades de farina.
 • 1 ou batut.
 • Sal.
 • Oli de gira-sol per fregir.
ELABORACIÓ:

En una picadora posem tots els ingredients del falafel excepte l’ou i l farina. Ho trinxem fins que quedi ben barrejat. En un bol posem la barreja, afegim l’ou batut i la farina, ho barregem bé i en fem petites boles amb les mans. Ho fregim en oli abundant i ben calent uns 30 segons per cada costat.

Els falafels per si sols poden ser un aperitiu fantàstic, però nosaltres els acostumem a acompanyar amb diverses salses, com per exemple la de iogurt (que podeu trobar a la recepta dels kebabs) o també una salsa de tomàquet sofregit amb ceba, all, gingebre, sucre bru, bitxo sec picant i espècies al gust.  Junt amb aquestes dues salses, uns cabdells d’enciam i blat de moro en conserva podem farcir uns pans de pita i fer un àpat complet.

Comparteix aquesta recepta!<br/>Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email