Per variar dels canelons de Nadal.

Ingredients per a 18 canelons:
  • 1 paquet de 18 canelons pre-cuits.
  • 2 ous durs.
  • 8 barres de surimi (llargues).
  • 2 llaunes de tonyina en conserva.
  • ½ pebrot vermell.
  • 10 olives negres pel farcit + 10 per decorar.
  • Maionesa.
  • Salsa rosa.
  • Anet.
  • Sèsam negre.
ELABORACIÓ:

Posem les plaques dels canelons en remull l’estona que recomani el fabricant. Mentre estan en remull posem la resta d’ingredients i dues cullerades de maionesa dins una picadora i ho trinxem una mica, a nosaltres ens agrada que trobar-hi la textura de les olives i el pebrot, però si es vol més cremós es pot tenir més temps a la picadora. Un cop tenim a punt les plaques de canelons les escorrem i les estenem damunt la superfície de treball, repartim el farcit per les plaques i les cargolem. Posem els canelons damunt la safata on ja els servirem, els decorem amb olives tallades per la meitat, una mica de salsa rosa i tirem un polsim d’anet per damunt. Si els volem ben fresquets els podem tenir a la nevera fins a l’hora de servir-los.

Comparteix aquesta recepta!<br/>Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email