Tan senzills que no cal comprar-ne de fets.

Ingredients per uns 10 flams:
  • 500 ml. de llet.
  • 5 ous.
  • 10 cullerades de sucre.
  • Caramel líquid.
  • Canyella (opcional).
  • Motllos individuals d’acer inoxidable.
ELABORACIÓ:

El primer pas es posar una mica de caramel líquid a cada motllo metàl·lic de flam, hem de procurar que quedi una fina capa a tota la base. Seguidament posem tots els ingredients dins un bol, ho barregem amb l’ajuda d’unes barnilles o d’una batedora elèctrica i omplim els motllos de flam. Agafem una safata de forn amb una bona fondària, ben bé d’uns 5 o 6 centímetres, posem els flams a dins i tirem aigua a la safata fins a cobrir més o menys la meitat de la fondària. Posem la safata al forn a 180 graus amb escalfor a dalt i a baix durant una horeta, es important saber que a nosaltres els flams ens agraden amb la superfície torradeta, si no els volem torrats simplement els hem de tapar amb paper d’alumini abans de posar-los al forn.

Comparteix aquesta recepta!<br/>Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email