Hem invertit la truita de patata amb pebrots verds.

Ingredients:

  • 3 pebrots verds tipus italià, preferiblement grans, llargs i rectes.
  • 2 patates mitjanes.
  • 1-2 ous
  • Sal/pebre.
  • Oli (per fregir).

ELABORACIÓ:

1- Posem una paella amb un rajolí d’oli a foc mig i hi posem les patates tallades com si anéssim a fer una truita. Les cuinem fins que estiguin toves i un xic daurades, les escorrem si hi ha un excés doli i les reservem.

2- Batem els ous dins un bol, afegim sal, pebre, les patates cuites i ho barregem bé.

3- Netegem els pebrots, els hi traiem la tija procurant que el pebrot no es trenqui i retirem les llavors per l’orifici que ens ha quedat en treure la tija.

4- Amb l’ajuda d’una cullera petita anirem omplint els pebrots amb la barreja d’ous i patates fins que ens quedin ben plens. Un cop plens els anem reservant dins un recipient alt a on puguin estar en posició vertical.

5- Posem un cassó o un wok amb oli abundant a foc mig. Quan estigui l’oli ben calent hi anem posant els pebrots delicadament i els cuinem fins que comencin a quedar daurats. Hem de procurar d’anar-los tombant per assegurar-nos que es couen per tots els costats.

6- Un cop cuits els anem retirant i els posem damunt de paper absorbent.

7- Un cop estan a temperatura ambient podem retirar la pell dels pebrots amb facilitat (es opcional), si veiem que la pell està molt enganxada els deixarem tal com estan.

8- Tallem els pebrots a rodanxes i els servim a temperatura ambient.