Fons QUI SOM 1

Som la Gemma i en David, dos bojos per la cuina amb moltes ganes d’experimentar. Amb aquest blog volem compartir tot allò que passa pels nostres fogons.

Per gaudir cuinant s’ha de gaudir menjant, ja que el desig d’elaborar un bon plat neix del plaer que vols sentir a la taula, entrant així en un espiral sense fi. Aquest es l’esperit del blog, amb el que volem mostrar, a través de les imatges i les receptes, les nostres ganes de gaudir d’un dels millors plaers que ens ofereix la vida.

Totes les fotografies les hem fet nosaltres, son el resultat de les receptes del blog.

Molt agraïts!

La revista Cuina ens ha donat l’oportunitat d’aparèixer en el exemplar del mes de gener de 2017 (n. 197).

El xef Pep Nogué ens va visitar per cuinar plegats una crema de naps del nostre blog. El Pep, trempat com ell sol, ens ha proporcionat una experiència amable i divertida davant dels fogons.

Recepta Finalista.

Hem quedat finalistes en el concurs d’aquest passat 2016 que organitza la cadena de supermercats Bon Preu / Esclat.

La recepta que vàrem presentar era la de la coca de massa de full amb formatge i peres, la qual apareix a la pàgina 34 del llibre de receptes que cada any editen.

CERVESA CASOLANA!

Aquest passat hivern, en un sopar d’amics, ens vàrem plantejar de fer cervesa casolana. El què semblava una proposta delirant provocada per la ingesta excessiva del líquid esmentat, es va anar convertint poc a poc en realitat i després d’una llarga espera entre fermentació i fermentació, la criatura a pres forma i aquest darrer cap de setmana en vàrem fer el primer tast. Gran sorpresa, no només es podia beure! esta boníssima!. Una gran experiència molt recomanable i que de ben segur repetirem. Batejada amb el nom de Garsala, fent referència al mot que s’utilitza a La Garrotxa per a la palangana, hem creat el nostre petit monstre.