Fons QUI SOM 1

Per gaudir a la cuina s’ha de gaudir a la taula, ja que el desig d’elaborar bon menjar neix de la necessitat de seure davant d’un plat i assaborir-ne cada detall, la olor, la presentació, les textures i com no, els sabors. A cada nova experiència als fogons s’alimenta la dèria d’arribar més enllà a l’hora de gaudir, entrant en un espiral on cada recepta t’inspira a provar coses, i un cop a taula, a proposar-ne de noves que et portaran de nou a cuinar.  D’aquest cercle viciós neix aquest blog, amb el que només pretenem traslladar, a través de les imatges i les receptes, les nostres ganes de gaudir d’un dels millors plaers que ens ofereix la vida.

No som professionals, només pretenem mostrar que amb pocs coneixements i molta il·lusió es poden fer plats sorprenents, ajudant a millorar la qualitat dels aliments al allunyar-nos de la tendència que hi ha a consumir plats precuinats i productes industrials. Cuinar exigeix comprar els ingredients un a un i això es nota en el resultat final. Ens hem intentat allunyar una mica de fer plats tradicionals, o bé els hi hem introduït algun toc diferent, inspirant-nos en molts casos en receptes que ens han cridat l’atenció per la seva originalitat.

Totes les fotografies son fetes per nosaltres, son el resultat de les receptes del blog.

Molt agraïts!

La revista Cuina ens ha donat l’oportunitat d’aparèixer en el exemplar del mes de gener de 2017 (n. 197).

El xef Pep Nogué ens va visitar per cuinar plegats una crema de naps del nostre blog. El Pep, trempat com ell sol, ens ha proporcionat una experiència amable i divertida davant dels fogons.

Recepta Finalista.

Hem quedat finalistes en el concurs d’aquest passat 2016 que organitza la cadena de supermercats Bon Preu / Esclat.

La recepta que vàrem presentar era la de la coca de massa de full amb formatge i peres, la qual apareix a la pàgina 34 del llibre de receptes que cada any editen.

CERVESA CASOLANA!

Aquest passat hivern, en un sopar d’amics, ens vàrem plantejar de fer cervesa casolana. El què semblava una proposta delirant provocada per la ingesta excessiva del líquid esmentat, es va anar convertint poc a poc en realitat i després d’una llarga espera entre fermentació i fermentació, la criatura a pres forma i aquest darrer cap de setmana en vàrem fer el primer tast. Gran sorpresa, no només es podia beure! esta boníssima!. Una gran experiència molt recomanable i que de ben segur repetirem. Batejada amb el nom de Garsala, fent referència al mot que s’utilitza a La Garrotxa per a la palangana, hem creat el nostre petit monstre.