En plena temporada de figues, les posem a tots els plats.

Ingredients:
 • Per la massa:
 • 200 grams de farina.
 • 40 grams d’oli oliva verge.
 • 100 grams d’aigua.
 • 1 cullerada de sal.

Per el farcit:

 • 1 carbassó petit.
 • 1 albergínia petita.
 • 2 figues fresques.
 • 8 flors de carbassó.
 • Oli.
 • Sal i Pebre.
 • Cebollí /Orenga fresc.
ELABORACIÓ:

1- Tallem el carbassó i les albergínies a rodanxes d’un centímetre, les cuinem a la planxa amb un rajolí d’oli per els dos costats i les reservem. No han de quedar cuites del tot, doncs ja s’acabaran de fer al forn i tampoc cal salar-les, ja que ho farem al final.

2- Fem la massa barrejant tots els ingredients en un bol, la treballem durant 5 minuts i la deixem reposar 5 minuts més. Estirem la massa amb l’ajuda d’un corró i la posem damunt de paper de forn prèviament untat amb una mica més d’oli, hem de procurar que quedi ben fina.

3- Damunt la massa hi posem el carbassó i l’albergínia ben escampats. Netegem les figues, també les tallem a rodanxes amb la pell i tot i les repartim per la coca.

4- Fornegem a 230/240 graus amb escalfor a dalt i a baix durant uns 15 minuts. Passat aquest temps la retirem un moment del forn, hi escampem  les flors de carbassó per damunt i la  tornem a posar 2 minuts més a fornejar.

5- Un cop cuita la retirem del forn, picolem una mica de cebollí per damunt, tirem un raig d’oli, sal, pebre  i ja podem servir-la tèbia.