Amb una maceració de mostassa i romaní que li dona un sabor increïble.

Tot i que normalment el conill es un animal que acostumem a comprar sencer, ja fa temps que ens podem trobar que en alguns supermercats i carnisseries també els venen a peces, tal com es fa habitualment amb els pollastres. D’aquesta manera hem pogut comprar una safata de lloms de conill desossats ideals per fer aquesta recepta.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms de conill.
  • Romaní fresc.
  • 3 cullerades de mostassa.
  • 2 cullerades de mel.
  • 4 cullerades d’oli d’oliva.
  • Sal/pebre.
  • 1 ou batut.
  • Pa ratllat.
  • Oli per fregir.

ELABORACIÓ:

1- Agafem un bol i hi posem la mostassa, la mel, l’oli d’oliva, la sal, el pebre i el romaní tallat a trossets petits. Ho barregem amb una forquilla o unes barnilles i hi afegim els lloms de conill. Ho remenem molt bé fins que quedin els lloms ben impregnats i ho deixem a la nevera entre 2 i 4 hores.

2- Ho retirem de la nevera, batem l’ou, hi anem sucant els lloms de conill i seguidament els passem per el pa ratllat.

3- Posem un fregidora amb 2 o 3 dits d’oli a foc mig. Quan l’oli estigui calent anirem fregint els lloms de conill, hem de procurar de mantenir una bona temperatura del oli però sense passar-nos, ja que els lloms de conills s’han de coure però procurant no cremar l’arrebossat. Un cop tenim els lloms de conill ben cuits els retirem de la fregidora, els deixem reposar una estona damunt de paper absorbent i els servim encara calents.