Més fàcil impossible.

Ingredients per a 30 bunyols (aproximadament):
 • 125 ml de llet.
 • Un pessic de sal.
 • Una cullerada d’anís en gra.
 • Ratlladura de mitja llimona.
 • 60 gr. de mantega.
 • 75 gr. de farina tamisada.
 • Sucre per arrebossar.
 • 3 ous.
 • Oli gira-sol per fregir.
ELABORACIÓ:

En un pot posem a bullir la llet, la sal, l’anís, la ratlladura de llimona i la mantega. Quan comenci a bullir, tirem la farina i remenem durant 30 segons. Parem el foc i retirem el pot. Tirem els ous sencers (d’un en un) i remenem la massa amb l’ajuda d’un batedor de varetes durant 2 minuts. Quedarà una massa cremosa. Posem un cassó al foc amb oli abundant i quan estigui calent anem tirant petites porcions de la massa amb l’ajuda de dues culleres. Ràpidament els bunyols quedaran daurats, s’inflaran i alguns donaran la volta ells sols. Posem damunt de paper absorbent i tirem sucre.

SUGGERIMENTS:
 • Es pot posar també ratlladura de taronja o canyella en pols.
 • Si no teniu anís en gra, tireu un rajolí d’anís líquid  o ratafia.
 • També podeu tirar ratafia un cop surten del foc, just abans de tirar el sucre.