Increïblement bo, increïblement ràpid i fàcil de fer.

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 carxofes.
  • 40 grams de foie mi-cuit.
  • Sal i pebre.
  • Oli per fregir.
ELABORACIÓ:

Hem de començar posant la peça de 40 grams de foie al congelador. Polim una mica les carxofes i amb un bon ganivet les tallem a làmines ben primes. Amb oli ben calent i abundant posem els xips de carxofa a fregir i en un parell de minuts ja es veuran cruixents i daurats. Els posem en paper absorbent i tot seguit ja es poden posar en el plat de servir amb sal i pebre. Agafem un ratllador, retirem el foie del congelador, ràpidament el ratllem per damunt dels xips de carxofa i ho servim al moment.

SUGGERIMENTS:

Aquest plat es un entrant, però si el volem convertir en un plat complet podem posar un ou ferrat damunt dels xips de carxofa just abans de ratllar el foie. La combinació es brutal.