Per clavar-li una bona dentellada.

Ingredients per a 4 persones:
 • 4 panets tipus frankfurt.
 • 1 pebrot vermell.
 • 1 pebrot verd.
 • 2 pits de pollastre sense pell  ni os.
 • 100 grams de farina.
 • Aigua (la que admeti la farina).
 • Pa ratllat gruixut o panko.
 • Espècies (al gust). Gingebre, pebre, orenga, llimona, bitxo, mostassa en gra.
 • Tabasco verd o vermell (opcional).
 • Maionesa.
 • Oli.
ELABORACIÓ:

Netegem el pollastre i el tallem a tires. En un bol hi posem la farina i anem afegint aigua i remenant fins que quedi una massa cremosa. Afegim les espècies, en aquest cas bitxo sec mòlt, gingebre ratllat, ratlladura de llimona i mostassa en gra, afegim el pollastre a dins i ho deixem macerar a la nevera un mínim de 2 hores. Mentrestant tallem els pebrots a tires i els saltegem amb una mica d’oli durant uns 10 minuts, podem afegir unes gotes de Tabasco. Un cop cuits els retirem i si hi ha excés d’oli, els escorrem. Agafem les tires de pollastre, les passem per pa ratllat o panko, les posem en una paella amb oli abundant i calent i les fregim. Amb un parell de minuts per cada costat n’hi hauria d’haver prou. Un cop cuites les retirem i posem damunt de paper absorbent. Torrem el pa i l’hi escampem una mica de maionesa, damunt posem el pollastre i unes tires de pebrot. Ho servim ben calent.

SUGGERIMENTS:

Es poden afegir un munt d’ingredients, com unes gotes de salsa worcestershire barrejats amb la maionesa, ou dur, unes rotllanes de tomàquet o fins i tot una mica de formatge tendre o brie.