Una forma ràpida de fer un bon peixet.

Ingredients per a 2 persones:
  • 4 llucets (d’uns 200 grams cada peça).
  • 4 espàrrecs verds.
  • Mitja llimona.
  • Sal i pebre.
  • Oli d’oliva.
  • 1 branca de fonoll fresc.
ELABORACIÓ:

Quan anem a comprar els llucets cal demanar que en retirin el cap i la tripa.  En arribar a casa els netegem i els acabem d’obrir de dalt a baix, posem un espàrrec sencer dins de cada llucet i els tanquem amb un escuradents. Agafem una safata de forn, hi untem una mica d’oli i posem els llucets, ho salpebrem, picolem una mica de fonoll per damunt i es forneja a 200 graus uns 15 minuts. Un cop cuits els servim amb un raig de llimona i els podem podem decorar tal com es veu a la imatge.

SUGGERIMENTS:

Els hem acompanyat amb uns calçots arrebossats, a part de combinar bé ens ajuda a fer un plat complet ja que els llucets son molt lleugers.