Ens anem preparant per la calor.

Ingredients per a 4 persones:
  • 300 grams de pop.
  • 2 alvocats.
  • 2 tomàquets d’amanir.
  • 16 olives negres.
  • 2 patates.
  • Julivert.
  • Sal/ Pebre.
  • Oli.
  • Raig de llimona.
  • Gotes de Tabasco (opcional).
ELABORACIÓ:

Hem de començar preparant el pop, que el podem bullir o comprar-lo ja cuit. Nosaltres l’hem comprat fresc, l’hem congelat en tres trossos i el dia de cuinar-lo n’hem descongelat una part, d’uns 300 grams, i l’hem tingut mitja horeta bullint. En els darrers 10 minuts d’ebullició hem afegit les patates senceres, el temps però, depèn molt de la mida de les patates, cal anar-les punxant (al igual que el pop) per saber quan son cuites. Els tomàquets si tenen la pell molt dura els pelem, li traiem les llavors, els tallem a daus i els posem en un bol. Tallem també a daus els alvocats, els afegim al bol i ho amanim tot amb suc de llimona per evitar que s’oxidi. Tallem a rodanxes les potes del pop i si es de la part del cap ho tallem a daus junt amb les patates, ho tirem també dins el bol, afegim les olives negres tallades a rodanxes i ho amanim amb l’oli, la sal i el pebre. Ho remenem bé i en aquest cas hem utilitzat un motlle quadrat d’acer inoxidable per fer la presentació que es veu a la foto.

SUGGERIMENTS:

Si ho volem fresquet es pot preparar una estona abans i ho deixem a la nevera fins a l’hora de servir. Ho podem amanir al final, però es molt important que hi tirem el suc de llimona i ho remenem ja que l’alvocat s’oxida ràpidament.