Així, li agraden les bledes a qualsevol.

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 massa de pasta de full.
  • 300 grams de bledes bullides i escorregudes.
  • 100 grams de gírgoles.
  • 1 gra d’all.
  • Sal/pebre.
  • Oli d’oliva verge.
  • Formatge ratllat (tipus Gruyère o Emmental).
ELABORACIÓ:

Posem una paella a foc mig amb un raig d’oli, hi posem les gírgoles tallades a tires i les saltegem durant uns 5 minuts, hi afegim l’all picolat i les bledes bullides, ho salpebrem, ho tenim al foc un parell de minuts més i ho reservem. Estenem la massa de full damunt d’un paper de forn i hi repartim pel damunt les bledes amb les gírgoles. Preparem el forn amb escalfor inferior a 180 graus, tirem el formatge per damunt de la coca i la posem a fornejar fins que quedi la massa daurada, pot trigar uns 20 minuts.

SUGGERIMENTS:
  • Nosaltres acostumem a fer aquestes coques amb qualsevol producte del hort que tinguem disponible, per això podem canviar les bledes per espinacs, de vegades hi posem alls tendres com també s’hi pot posar una mica de ceba o pebrot.
  • El formatge pot ser de rull de cabra i també es pot rematar amb fruits secs.