És l’arròs 5 delícies mediterrani.

Ingredients per a 3 o 4 persones:

 • 300 grams d’arròs llarg o Basmati.
 • 6 espàrrecs verds.
 • ½  taronja.
 • 4 alls tendres.
 • 4 talls de bacó fumat.
 • ½ carbassó.
 • 6 xampinyons.
 • 2 pastanagues.
 • Sal i pebre.
 • Anet.
 • Oli d’oliva.
ELABORACIÓ:

Comencem bullint l’arròs, un cop cuit el colem i el reservem, mentre bull ja podem anar preparant les verdures. Picolem els alls tendres, tallem els espàrrecs a trossets, pelem i tallem a daus la taronja, tallem el bacó a tires petites, pelem la pastanaga i junt amb el carbassó i els xampinyons ho tallem a daus petits. Posem una paella gran o wok a foc mig/alt amb un bon raig d’oli, comencem saltejant els alls i la pastanaga durant un parell de minuts, afegim els xampinyons, el carbassó i el bacó, ho saltegem un parell de minuts més i afegim els espàrrecs i la taronja, ho cuinem un minut més i ja podrem afegir l’arròs. Ho salpebrem, afegim l’anet, ho remenem i ja ho podem retirar del foc. Es pot servir calent o bé a temperatura ambient, més recomanable si fa calor ja que es un plat molt refrescant gràcies a la taronja i l’anet.

SUGGERIMENTS:

Es pot canviar la taronja per mango. Hem d’anar en compte amb la quantitat ja que el mango es molt dolç.

Comparteix aquesta recepta!Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email