Tot un àpat dins un bol, com marca la moda.

Ingredients per a 4 persones:
 • 2 pits de pollastre (desossats i sense pell).
 • 180 grams de bambú en conserva (escorregut).
 • 1 carbassó.
 • 2 pastanagues.
 • 100 grams de cacauets pelats.
 • 1 ceba.
 • Gingebre fresc ratllat.
 • Oli de gira-sol ( o de sèsam, o cacauet).

Per la salsa:

 • 2 cullerada sopera de mel.
 • 6 cullerades soperes de soja líquida.
 • 4 cullerada sopera de vinagre blanc.
 • 6 cullerades soperes d’aigua.
 • 2 cullerades soperes de quètxup.
 • 1 cullerada petita de Maizena.
ELABORACIÓ:

Hem de començar preparant tots els ingredients ja que la cocció serà molt ràpida. Posem tots els components de la salsa en un bol i ho reservem. Seguidament netegem el pollastre i en fem tires d’un dit de gruix, escorrem el bambú, el tallem a tires primes al igual que el carbassó i la pastanaga i la ceba la tallem a juliana. Posem una paella gran i fonda o bé un wok a foc viu i hi tirem un bon raig d’oli vegetal, hi posem totes les hortalisses, el bambú, els cacauets i el gingebre i ho tenim al foc durant un minut sense deixar de remenar. Afegim el pollastre i ho seguim cuinant un parell de minuts més, remenem els ingredients de la salsa que hem deixat en el bol, assegurant-nos que la Maizena quedi ben desfeta, i ho afegim a la paella. Baixem una mica al foc i ho seguim cuinant un parell de minuts més sense deixar de remoure, hem de veure que la salsa es comença a espessir. Ho servim acompanyat amb arròs bullit, podent-se menjar tot barrejat o bé per separat.

SUGGERIMENTS.
 • Si no tenim cacauets podem posar-hi ametlles o festucs.
 • Podem afegir-hi alguna cosa picant a la salsa, ja sigui bitxo sec o unes gotes de salsa Tabasco.