Una recepta rodona.

Ingredients per a 2 carbassons:
  • 2 carbassons rodons.
  • 250 grams de carn picada de porc.
  • ½ pebrot vermell.
  • 1 ceba.
  • 50 grams de formatge ratllat.
  • Sàlvia fresca.
  • Sal i pebre.
  • Oli
ELABORACIÓ:

Tallem els barrets dels carbassons horitzontalment  i els reservem. Amb l’ajuda d’una cullera buidem una mica els carbassons i en reservem la part de polpa que no te llavors, els posem dins d’una olla coberts d’aigua amb un polsim de sal i els fem bullir només 5 minuts, ja s’acabaran de coure al forn. Un cop bullits els posem a escórrer cap per avall per que deixin anar tota l’aigua. Posem un raig d’oli en una paella a foc mig i hi tirem la ceba i el pebrot vermell picolats, quan gairebé estigui cuit afegim la polpa del carbassó i ho cuinem un parell de minuts més, hem de procurar d’eliminar l’aigua que alliberi el carbassó. Seguidament afegim la carn picada amb les fulles de sàlvia picolades i ho tenim un parell de minuts a foc mig/alt, quan es vegi la carn cuita parem el foc, afegim el formatge ratllat, ho remenem i ja podem omplir els carbassons. Escalfem el forn per la part inferior a 180 graus, posem els carbassons i els barrets damunt d’una safata i els fornegem durant uns 15/20 minuts. Ho presentem al plat i posem un barret damunt de cada carbassó.