Amb la base de patata però totes les possibilitats d’una pizza tradicional.

Ingredients per a 1 pizza:
  • 2 patates.
  • Daus d’albergínia.
  • Salsa de tomàquet (millor si és feta a casa).
  • 2 talls de bacó fumat.
  • 1 ou.
  • Formatge ratllat (Havarti, Gruyère o qualsevol que es fongui bé).
  • Sal/pebre.
ELABORACIÓ:

Pelem i tallem les patates a rotllanes ben primes i damunt de la reixeta del forn, protegida amb paper (que no sigui d’alumini), hi fem una base rodona amb les patates, es important que es solapin entre elles ja que així quedarà més sòlida i no es desmuntarà un cop cuita. Agafem un tros d’albergínia, el tallem a daus i els repartim per damunt de les patates, ho salpebrem, tirem un rajolí d’oli i ho posem al forn a 200 graus amb escalfor a dalt i a baix durant uns 15 minuts. Passat aquest temps ho retirem un moment, escampem el tomàquet per tota la superfície de patata i posem el bacó tallat a tires per damunt, ho seguim fornejant uns 5 minuts més i ho tornem a treure un moment.

Ho rematem posant el ou al centre i el formatge al voltant (millor que no toqui el rovell) i ho tornem a fornejar fins que el ou estigui al nostre gust. Un cop cuit ho traspassem al plat amb l’ajuda d’una espàtula i ja es pot menjar.

SUGGERIMENTS:

Admet qualsevol ingredient típic d’una pizza, com per exemple xampinyons, ceba o formatges blaus.