Mossegades de pollastre cruixent.

Ingredients per unes 15 unitats:

 • 1 pit de pollastre sense pell ni ós d’uns 200 grams.
 • 60 grams de formatge en crema (tipus Philadelphia).
 • 40 grams de llet.
 • 1 llesca de pa de motllo.
 • Julivert.
 • Sal / Pebre.
 • Ratlladura de 1/2 llimona.
 • Oli per fregir.
 • Picadora.

Per arrebossar:

 • 2 cullerades de farina.
 • 1 ou batut.
 • Pa ratllat.

ELABORACIÓ:

1- Posem el pit de pollastre tallat a daus dins una picadora, hi afegim la llesca de pa esmicolada, la llet, el formatge cremós, la ratlladura de llimona, el julivert, la sal i el pebre. Ho picarem fins que ens quedi una massa espesa, cremosa i que es deixi donar forma.

2- Fem petites porcions i amb les mans els hi donem la forma típica dels nuggets (com una croqueta petita i una mica aixafada). Seguidament els anem passant primer per la farina, després per l’ou batut i finalment per el pa ratllat. Si no els hem de coure al moment els podem deixar a la nevera.

4- Posem una fregidora amb 2 o 3 dits d’oli a foc mig i fregim els nuggets fins que quedin ben daurats. Hem de tenir en compte que el pollastre està cru, per tant no hem de posar el foc tan fort com si féssim croquetes, ja que l’arrebossat es cremaria abans de tenir els nuggets cuits. Un cop cuits els posem una estona damunt de paper absorbent i seguidament els servim calents.