Versió light de la recepta Valenciana.

Ingredients per a 4 persones:
  • 300 gr. d’arròs rodó.
  • 700 ml. de brou (de pollastre o verdures).
  • 4 ous.
  • Formatge ratllat.
  • Sal/Pebre/Oli.
  • 1 all.
  • Julivert.
ELABORACIÓ:

Començarem l’elaboració del plat als fogons i després l’acabarem al forn, per tant necessitem una cassola apte per les dues coccions, nosaltres fem servir una cassola de fang. Posem la cassola al foc amb una mica d’oli, tirem l’arròs i el brou i ho mantenim a foc mig durant 8 minut, NO MÉS!

Encenem el forn a 180-200 grau seleccionant la funció forn+grill, si no es possible, només forn. Mentrestant en un bol batem els ous amb un all i julivert picat i afegim la sal i el pebre. Passats els 8 minuts, parem el foc i tirem els ous i el formatge ratllat pel damunt. Ho posem al forn durant 10 minuts, veureu que l’ou es queda quallat i el formatge daurat. Ja està llest per servir!