Cruixent i deliciós.

Ingredients per a 4 persones:
  • 2 barretes de pa (semicuites/congelades).
  • 1 all.
  • Julivert.
  • 50 grs. de mantega.

Agafem les barretes i fem talls a llesques SENSE TOCAR FONS!, cal mantenir la peça de pa sencera. Si son barretes semicuites i les tenim al congelador, es recomanable fer els talls mentre encara no s’han descongelat del tot, ja que serà més fàcil fer els talls sense esmicolar el pa. Piquem l’all i el julivert amb el morter , ho posem en un bol i afegim la mantega (que estigui a temperatura ambient). Fem una barreja amb els tres ingredients fins a formar una pasta amb textura de mantega pomada. Si la mantega es massa freda es pot estovar posant el bol uns segons al microones a molt baixa potència, no ha de quedar desfeta!. Amb l’ajuda d’un ganivet de taula o eina per untar, posem la barreja entre tots els talls del pa, reservant-ne una mica per escampar per damunt de la barreta i així donar-li color. Finalment posem les barretes al forn durant 15-20 minuts o fins que es vegin daurades.

SUGGERIMENTS:

Ja que teniu el forn encès, aprofiteu i feu un Provolone al forn, es farà al mateix temps que el pa d’all.