El cosí de la fondue.

Les rodanxes de formatge Provolone les podem trobar a gairebé tots els supermercats a la secció de refrigerats. Normalment venen envasades al buit i en alguns casos fins i tot ja estan adobades amb herbes.

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 rodanxa de formatge Provolone.
  • Mitja ceba.
  • 2 tomàquets secs o mig tomàquet d’amanir.
  • 12 cues de gambes pelades (opcional).
  • Especies: Pebre, orenga, bitxo sec.
  • Oli.
Elaboració:

En una cassola que pugui anar al forn hi tirem una mica d’oli i posem la ceba i el tomàquet tallats a daus. Al damunt posem el formatge, les espècies i les gambes.  Ho posem al forn a 180 graus durant aproximadament uns 15 minuts, o bé quan el formatge es vegi ben fos. Ja esta llest!.

SUGGERIMENTS:
  • Aquest formatge s’acompanya amb llesques de pa torrat.
  • Ja que teniu el forn encès, aprofiteu i poseu-hi un pa d’all . Es pot fer junt amb el Provolone, ja que el temps de cocció es el mateix.