Una versió fàcil del strudel

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 massa de full RECTANGULAR.
  • 250 gr. d’espinacs (ja bullits i ben escorreguts).
  • 5 talls de bacó.
  • 3 talls de formatge de barra (tipus havarti).
  • Ou (per pintar).
ELABORACIÓ:

Desenrotlleu la massa de full i anem a posar els tres ingredients. Cal tenir en compte que el farcit no pot ocupar més de les 2/3 parts de la superfície de la massa, ja que sinó quan ho enrotllem sortirà pels costats. Comencem escampant els espinacs, a continuació els talls de bacó i en acabat el formatge. Ho enrotllem (com un caneló) i ens assegurem de segellar amb la ajuda d’una forquilla els dos extrems, per evitar que surti el farcit. Ho posem damunt d’una safata amb paper de forn i ho pintem amb l’ou. Podem posar-hi unes llavors de sèsam o llavors de rosella. Ho fornegem durant uns 20/25 minuts i ja esta llest.

SUGGERIMENTS:

Altres combinacions…

  • Espinacs amb panses, pinyons i formatge riccota.
  • Ceba caramel·litzada amb formatge i bolets.