Per fer oblidar el fred hivernal.

Ingredients per a 4 persones:
  • 4 cebes mitjanes
  • 2 rotllanes de gingebre fresc ratllat o picat ben fi.
  • Un polsim d’estragó sec.
  • 800 c.c.  de brou de verdures o pollastre, o bé d’aigua.
  • Sal/pebre.
  • Oli.
  • Formatge ratllat.
  • 4 llesques de pa.
Elaboració:

En una cassola posem una mica d’oli, enrossim la ceba tallada a daus petits i afegim una mica de gingebre ratllat. Passats uns 5 minuts tirem l’estragó, la sal, el pebre, el brou i ho deixeu coure a foc suau durant uns 15-20 minuts. Passat aquest temps, posem la sopa en recipients individuals aptes per anar al forn. Damunt la sopa, col·loqueu una llesca de pa i el formatge ratllat al damunt. Ho gratinem fins que quedi el formatge daurat.

SUGGERIMENTS:

En comptes de pa i formatge, podeu posar un ou cru i dins el forn ja es courà.