Un matrimoni impensable.

Aquesta recepta ens la va donar la Dolors Martí d’Arenys de Munt. Ens va comentar que li agradava fer les gambes d’aquesta manera i sobtava la combinació amb sobrassada, ja que sembla que no hagi d’acabar de lligar amb unes gambes, però el resultat es tan sorprenent com deliciós.

INGREDIENTS:
  • 6/8 gambes.
  • 100 grs. de sobrassada.
  • 1 all.
  • 2 bitxos petits secs.
ELABORACIÓ:

Comencem agafant una paella adequada a la mida de les gambes i hi posem un raig d’oli i el all pelat i laminat juntament amb els bitxos. Un cop daurats hi tirem la sobrassada i l’anem esmicolant fins que quedi ben desfeta. Finalment afegim les gambes i els hi tenim fins que quedin cuites al gust, a nosaltres no ens agrada tenir-les massa estona al foc ja que perden massa aigua i queden eixutes.

Ho servim calent acompanyat amb unes llesques de pa.

Gambes amb sobrassada 2 - retocada