Amb sorpresa al interior.

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

Per la massa:

 • 50 gr. d’oli d’oliva verge.
 • 100 gr. d’aigua.
 • 1 culleradeta de sal.
 • 50 grs. de llard o mantega.
 • 20 grs. de llevat fresc.
 • 300 gr. de farina.
 • Una culleradeta de sucre.

Per el farcit:

 • 2 figues.
 • Formatge tipus blau.
 • Alfàbrega.
 • Canonges.
 • Per la decoració:
 • 4-5 Flors de carbassó.
 • 1 bola de formatge mozzarella.
 • Oli.
 • Sal i pebre.
ELABORACIÓ:

Primer de tot, preparem la massa. Posem tots els ingredients en un bol i la treballem fins que quedi fina i no s’enganxi, potser haureu d’afegir una mica de farina. Un cop feta, la poseu dins el bol, tapada amb un drap i la deixeu reposar una hora per fermentar.

Seqüència coca farcida

Un cop passat aquest temps, estirem la massa en forma rectangular ja damunt de paper de forn o d’alumini (aquesta massa fa de bon treballar). Posem el farcit només a la meitat com mostra la imatge, ja que anirà doblegada com un llibret. El farcit en aquest cas son figues, formatge blau i canonges. Dobleguem la massa i la pintem amb oli, seguidament al damunt hi posem les flors de carbassó, unes fulles d’alfàbrega i la mozzarella tallada a rotllanes.

La posem al forn a 180 graus durant uns 35 minuts. Una vegada cuita, li tirem sal i una raig d’oli per damunt.

Servir tèbia.

Coca farçida d'estiu 2 - retocada