Un ou envoltat de sabors.

Ingredients per a 4 torrades:
  • 8 llesques de pa de pagès.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 albergínia.
  • 1 ceba.
  • 4 ous.
  • 4 alls negres (opcional).
  • Cibulet (per decorar).
  • Sal, Oli, Pebre.

 

ELABORACIÓ:

Talleu totes les hortalisses a daus petits i les poseu en una paella amb un raig d’oli. Les cuineu durant uns 10 minuts a foc mig i ho salpebrem, un cop cuites es retiren i es reserven. De les 8 llesques de pa n’agafem 4 i els hi fem un forat amb l’ajuda d’un motlle d’acer rodó, si no en tenim cap , el podem marcar amb un got o recipient petit i tot seguit en retirem la molla de pa. Hem de pensar que es en aquest forat que hi posarem l’ou, per tant hauria de tenir una mida d’uns 8 centímetres.

Agafem una safata i li posem paper de forn. Disposem les 4 llesques senceres damunt del paper i hi repartim la meitat de la samfaina. Tot seguit posem les llesques foradades damunt de les senceres i a cada forat hi posem un ou…sense la closca. Repartim la resta de samfaina per damunt del pa i ho posem al forn a 200 graus, amb calor a dalt i a baix, fins que es vegin els ous cuits al gust.

SUGGERIMENTS:

Nosaltres hi hem tirat una mica d’all negre i cibulet, però és opcional.