Una sopa d’aprofitament.

Ingredients per a 4 persones:
 • 100 grams de quinoa.
 • 100 grams de pasta de sopa.
 • 1 carbassó.
 • 1 ceba.
 • 4 fulles de bledes.
 • 1 pastanaga.
 • 1 tomàquet.
 • 150 grams de fesols cuits.
 • 1 culleradeta de gingebre fresc ratllat.
 • Flors de carbassó.
 • 1 litre d’aigua.
 • Raig d’oli.
 • Sal / Pebre.
ELABORACIÓ:

Primer de tot preparem les verdures. Netegem i tallem a daus la ceba, la pastanaga, el carbassó i el tomàquet. Les bledes les tallem a juliana i el gingebre va pelat i ratllat. Posem un pot al foc amb un raig d’oli i hi tirem la ceba, la pastanaga, la sal, el pebre i ho cuinem durant 5 minuts. Després afegim el tomàquet, el carbassó i el gingebre i ho cuinem durant 5 minuts més. Passat aquest temps, tirem l’aigua i quan arrenqui el bull afegim la quinoa, la pasta i ho deixem cuinar durant 10 minuts. En acabat afegirem els fesols,  les bledes, les flors de carbassó i en 5 minuts més al foc ja estarà llesta.

SUGGERIMENTS:

Ho podem acompanyar d’unes llesques de pa torrat amb mantega.