La frescor del all tendre amb el gust a regalèssia de l’all negre.

Ingredients per a 4 torrades:
  • 4 llesques de pa de pagès.
  • 1 ceba mitjana tallada a daus petits.
  • 4 alls tendres tallats a rotllanes petites.
  • 1 pebrot vermell tallat a daus petits.
  • 100 grams de formatge tipus Cheddar o Gruyère ratllat.
  • Oli.
  • 4 ous batuts.
  • Sal / Pebre.
  • 4 grans d’all negre.
ELABORACIÓ:

Posem una paella al foc amb un raig d’oli i hi tirem la ceba, els alls tendres, el pebrot i ho cuinem durant uns 7 o 8 minuts.  Baixem el foc i afegim els ous batuts junt amb formatge. Ho anem remenant fins que quedi tot el conjunt lligat però evitant que l’ou ens quedi quallat del tot (uns 2-3 minuts). No ho hem d’acabar de coure del tot ja que volem que quedi uns barreja cremosa i no un remenat. Seguidament torrem el pa i al damunt hi posem la barreja que hem preparat i ho gratinem fins que quedi daurat.  Abans de servir hi posem uns trossets d’all negre i un polsim de pebre al damunt.