Una aparença sofisticada per un plat molt fàcil.

Ingredients per 6 ous:
  • 6 ous.
  • 100 grams de carn picada.
  • 10 grams de ceps secs.
  • Sal i pebre.
  • Oli.
  • Julivert.
  • 1 cullerada de farina.
  • 1 ou batut.
  • Pa ratllat.
ELABORACIÓ:

Hem de començar posant els ceps a hidratar amb aigua tèbia. Bullim els ous durant 10 minuts, els pelem, els tallem per la meitat, en retirem el rovell i els reservem. Seguidament posem un rajolí d’oli en una paella i saltegem la carn picada junt amb els ceps ja escorreguts i un xic de julivert picat durant uns 5 minuts. Un cop cuit ho passem per la picadora fins que quedi una barreja ben fina. Omplim les cavitats de les meitats dels ous amb el farcit de botifarra i ceps i unim dues meitats de cada ou intentant retornar-los a la seva forma original. Tot seguit ja els podem passar per farina, després per l’ou batut i finalment per el pa ratllat, els fregim en oli abundant i ben calent fins que es vegin daurats i ja es poden servir.  Nosaltres els hem acompanyat d’una amanida i hem ratllat els rovells bullits pel damunt dels ous.

SUGGERIMENTS:

Normalment s’acostumen a acompanyar d’una salsa a base de sofregit de tomàquet.