Una massa molt lleugera amb un farcit mediterrani que et farà oblidar les pizzes.

INGREDIENTS:

Per la massa:

 • 200 grams de farina.
 • 50 ml. d’oli oliva verge.
 • 100 ml. d’aigua.
 • 1 cullerada de sal.

Per el farcit:

 • 1 pebrot vermell.
 • 1 albergínia.
 • 1 carbassó.
 • 1 rotllana de formatge de cabra.
 • Oli.
 • Sal i Pebre.

Per decorar:

 • Romaní fresc.
 • Olives negres.
ELABORACIÓ:

Tallem totes les verdures a daus i les saltegem en una paella amb un raig d’oli. No les cuinem del tot ja que s’acabaran de coure al forn, les salpebrem i reservem. En un bol barregem tots els ingredients de la massa, la treballem durant 5 minuts i la deixem reposar 5 minuts més. Estirem la massa amb l’ajuda d’un corró i la posem damunt de paper de forn prèviament untat amb una mica d’oli, hem de procurar que quedi ben fina. Damunt la massa hi posem les verdures i ja ho podem posar al forn a 230-240 graus (amb escalfor a dalt i a baix) durant 10 minuts. Quan comenci a posar-se daurada, la traiem, li afegim el formatge i ho fornegem uns 5 minuts més. Un cop fora li tirem pebre, el romaní tallat, les olives laminades i un raig d’oli d’oliva verge. La servim tèbia.