La massa es tan senzilla que no parem de fer-la.

INGREDIENTS:

Per la massa:

 • 200 grams de farina.
 • 40 grams d’oli oliva verge.
 • 100 grams d’aigua.
 • 1 cullerada de sal.

Per el farcit:

 • 1 pot de pebrots de Piquillo (240 grams aprox.).
 • 100 grams de  botifarró de ceba (morcilla).
 • 6 ous de guatlla.
 • 5-6 xampinyons frescos.
 • Oli.
 • Sal i Pebre.
 • Per decorar:
 • Romaní fresc, cebollí, farigola i pebre recent mòlt.
ELABORACIÓ:

En un bol barregem tots els ingredients de la massa, la treballem durant 5 minuts i la deixem reposar 5 minuts més. Estirem la massa amb l’ajuda d’un corró i la posem damunt de paper de forn prèviament untat amb una mica més d’oli, hem de procurar que quedi ben fina. Damunt la massa hi posem els xampinyons laminats, els pebrots tallats a tires, el botifarró esmicolat i ja ho podem posar al forn a 230-240 graus (dalt i baix) durant 15 minuts. Quan comenci a posar-se daurada, la traiem del forn, li afegim el ous, ho fornegem uns 5 minuts més i ja la podem retirar. Un cop fora li tirem pebre, el romaní picolat i un raig d’oli d’oliva verge. Cal servir-la tèbia.