La dieta del porc.

Ingredients:
 • 2 baguettes petites o 1 de grossa partida.
 • 25/30 talls de bacó fumat tallat ben prim.

Farcit 1:

 • Mostassa dolça.
 • 3 tomàquets secs en conserva d’oli.
 • 2 espàrrecs verds.
 • 2 talls de “lacón” fumat o bé pernil dolç.
 • 4 talls de formatge Havarti.
 • 6 fulles d’alfàbrega fresca.

Farcit 2:

 • Mostassa dolça.
 • 2 espàrrecs verds.
 • Xistorra.
 • 4 talls de formatge Havarti.
 • Romaní fresc.
ELABORACIÓ:

Obrim les baguettes en sentit longitudinal per un costat i sense acabar de separar les dues meitats. Esparcim una mica de mostassa i repartim els ingredients a cada baguette, seguidament  pressionem el pa per que quedi ben tancat i l’anem embolicant amb els tals de bacó, si veiem que el bacó no arriba a rodejar tot el pa ens podem ajudar d’uns excuradents per fixar-lo (tal com es veu a la foto). Posem paper a la reixa del forn amb les baguetes al damunt i ho fornegem a 180 graus amb només escalfor a la part inferior durant uns 15 minuts, hem de vigilar que el bacó no es cremi. Un cop ho tenim daurat ja ho podem treure del forn i retirem els escuradents, ho tallem a porcions i ho servim calent.

SUGGERIMENT:

No cal dir que el farcit te moltes opcions, es pot canviar la xistorra per una salsitxa o botifarra o combinar amb altres verdures.