Un bon sopar en deu minuts.

Ingredients:
 • 3 pans tipus panini o  xapata.

Per el de tomàquet:

 • 1 tomàquet tallat a rotllanes.
 • Olives negres.
 • Formatge Gorgonzola
 • Alfàbrega fresca.
 • Oli, pebre.

Per el de pera:

 • 1 pera sense pell i tallada a làmines verticals.
 • Formatge Gorgonzola
 • Cebollí fresc
 • Oli, Pebre.

Per el de figues:

 • 2 figues.
 • Formatge Roquefort.
 • Ceba caramel.litzada
 • Pebre.
ELABORACIÓ:

Hem de començar caramel·litzant la ceba, la tallarem a daus ben petits i els posarem dins una paella a foc baix amb un raig d’oli durant uns 15/20 minuts. Quan la ceba es vegi ben transparent ho salpebrem, hi afegim una cullerada de sucre, ho cuinem uns 5 minuts més fins que es vegi la ceba caramel·litzada i la reservem. Posem paper vegetal a la reixeta del forn i escampem les meitats dels pans per damunt amb la crosta cap a sota. Per fer la de tomàquet intercalarem rotllanes de tomàquet amb talls de gorgonzola i per damunt hi posem les olives negres tallades a meitats. Per els de pera hem de intercalar talls de gorgonzola amb els talls de pera. En els de figa hi escamparem la ceba per damunt, seguidament hi posarem rotllanes de figa i ho rematarem amb trossets de formatge rocafort. Ho fornegem amb escalfor a dalt i a baix a 180 graus durant uns 15 minuts, ho retirem del forn i als de tomàquet hi tirem un raig d’oli, pebre i l’alfàbrega picolada, als de pera també hi tirem oli, pebre i el cebollí picolat i per acabar als de figa hi tirem pebre i prou, la ceba ja porta prou oli. Es serveixen calentes o bé tèbies si apreta la calor.