Li hem donat el nostre toc personal al pop més famós.

Ingredients:
 • 1 quilo de pop.
 • 4-5 patates mitjanes.
 • 1 fulla de llorer.
 • Sal.

Per la salsa:

 • 2 grans d’alls.
 • 1 cullerada de Pimenton de la Vera (Picant).
 • 2 cullerades de Pimenton de la Vera (Dolç).
 • Julivert.
 • ½ got de vi blanc.
 • 1 cullerada de vinagre blanc.
 • Sal.
 • Oli.
ELABORACIÓ:

1- El pop  el podem bullir nosaltres o comprar-lo ja cuit. Si el cuinem nosaltres primer el congelarem i el retirarem del congelador el dia abans de cuinar-lo. L’endemà, un cop ben descongelat,  el posarem dins d’una olla cobert d’aigua amb sal, hi afegim la fulla de llorer i les patates amb pell i tot. Ho fem bullir i anem punxant les patates amb un ganivet, quan estiguin cuites les retirem i les escorrem. El pop el deixarem més estona i també l’anirem punxant amb un escuradents per saber si ja es tendre, pot trigar uns 40 minuts. En acabat el retirem de l’olla, l’escorrem i el reservem junt amb les patates.

2- Posem un cassó amb un dit d’oli a foc suau, hi afegim els grans d’all laminats i quan es comencin a enrossir ho retirem del foc, hi afegim els pebres, el vi i el vinagre. Ho remenem, ho ajustem de sal i ho reservem.

3- Pelem i tallem les patates a rodanxes d’un centímetre. Agafem el pop i tallem les potes a rodanxes d’un parell de centímetres de gruix i si es de la part del cap en fem trossos de la mateixa mida. Un cop tenim el pop tallat el clavem en broquetes de mida mitjana.

4- Untem les rodanxes de patata i el pop amb la salsa que hem preparat (en reservem una part) i ho passem tot per una planxa ben calenta. Les patates han de quedar enrossides i el pop lleugerament torrat.

5- Fem una base de patata damunt del plat on ho servirem, seguidament hi posem una broqueta de pop, ho reguem amb la salsa que havíem reservat i piquem una mica de julivert pel damunt.