Aprofitem que ara es temporada.

Ingredients per a 4 torrades:
  • 4 llesques de pa de pagès.
  • ½ porro tallat a rotllanes fines.
  • 4 alls tendres tallats a rotllanes petites.
  • 15 espàrrecs verds tallats a rotllanes petites.
  • 4 espàrrecs verds sencers per decorar.
  • 100 grams de formatge tipus Cheddar o Gruyère ratllat.
  • Oli.
  • 4 ous batuts.
  • Sal i Pebre.
ELABORACIÓ:

Posem una paella al foc amb un raig d’oli i hi tirem el porro, els alls tendres, els espàrrecs i ho cuinem durant uns 7 o 8 minuts.  Baixem el foc i afegim els ous batuts junt amb formatge, ho anem remenant fins que quedi tot el conjunt lligat però evitant que l’ou ens quedi quallat del tot (uns 2-3 minuts). No ho hem d’acabar de coure del tot ja que volem que ens quedi una barreja cremosa i no un remenat. Seguidament torrem el pa i al damunt hi posem la barreja que hem preparat i ho gratinem fins que quedi daurat i amb el ou cuit.  Abans de servir passem els espàrrecs sencers per la paella amb un xic d’oli durant un minut, en posem un damunt de cada torrada i hi tirem un polsim de pebre.