Cal aprofitar la tardor gaudint d’aquest deliciós bolet.

Ingredients per a 3 o 4 persones:
  • 350 grams d’arròs de gra rodó.
  • 3 peus de porc CUITS.
  • 1 ceba grossa.
  • 1 porro.
  • 3 o 4 alls tendres.
  • 200 grams de rossinyols.
  • 2 fulles de llorer.
  • 1 litre de brou de verdures.
  • Oli d’oliva.
  • Sali pebre.
ELABORACIÓ:

Posem la ceba, els alls tendres i el porro dins la picadora i ho trinxem una mica però sense passar-nos, no ha de quedar una pasta. Ho tirem dins la cassola on ja hi farem l’arròs, afegim un bon un raig d’oli i ho cuinem a foc suau mentre ho anem remenant regularment fins que quedi ben confitat (entre 20 i 30 minuts). Posem dins la cassola els peus desossats i esmicolats, l’arròs i els rossinyols nets i tallats a quarts, posem el foc una mica més fort i ho cuinem durant 2 o 3 minuts més  mentre ho remenem suaument. Afegim el brou, les fulles de llorer i ho salpebrem al gust. Ho cuinem a foc mig durant uns 18 minuts i de tant en tant fem una bona sacsejada a la cassola, passat aquest temps la tapem i ho deixem reposar 3 minuts més. En acabat ho servirem ben calent.