Uns pèsols ben acompanyats que en deu minuts son cuinats.

Avui en dia es habitual disposar de poc temps per cuinar, plats com el que hem fet avui ens solucionen un dinar en un tres i no res. Podem fer aquesta recepta tant si els pèsols son congelats com si son frescos, ja que necessiten molt poca cocció. Per acabar de facilitar la recepta, podem fer tot el procés en una sola paella, cosa que també s’agraeix a l’hora de recollir i netejar la cuina.

Ingredients per a 2 persones :

  • 2 ous.
  • 1/2 porro.
  • 50 grams de pernil ibèric.
  • 2 patates mitjanes.
  • Oli.
  • Sal/pebre.
  • Curri en pols.
  • 200 grams de pèsols.
  • 1 paella antiadherent.

ELABORACIÓ:

1- Pelem i tallem les patates a rodanxes d’uns 5 mm. de gruix.

2- Netegem i tallem el porro a rodanxes.

3- Posem una paella amb un rajolí d’oli a foc mig i hi posem el porro i també les patates. Anirem girant les patates fins que quedin cuites pels dos costats.

4- Quan veiem les patates daurades afegim els pèsols i el pernil. Ho saltegem 1 minut més i hi afegim els ous. Ho tapem i ho cuinem a foc suau durant 1 minut o fins que els ous estiguin al nostre gust. Finalment ho salpebrem anant en compte amb la sal, ja que el pernil ja n’hi ha aportat. Escampem una mica de curri per damunt i ho servim calent.

RECEPTES RELACIONADES: